Cautare

4210 de rezultate pentru "accidente rutiere 13 12 2009" (4.96 secunde)
La data de 04 aprilie 2011, in jurul orei 23.00, agenti de sigurata publica din cadrul Sectiei 19 Politie l-au depistat pe Calea Rahovei, sectorul 5, pe P.
Claudiu Manda a declarat pentru Romania TV ca, din pacate, cainii comunitari sunt o problema in Craiova, pentru ca provoaca si accidente rutiere pe langa faptul ca musca si cetatenii.
Doi conducatori de moped din Gorj au ajuns la spital, dupa ce au fost implicati in accidente rutiere produse azi noapte.
Am o asigurare, insa nu Casco, ceva doar in caz de accidente rutiere. Voi cere despagubiri dupa ce politia va stabili cine este vinovat", a spus unul dintre pagubiti.
Este vorba de doua evenimente organizate de motociclistii si biciclistii din Capitala, in cadrul campaniei "Iubim 2 roti", in scopul atragerii atentiei asupra riscurilor la care sunt expusi in trafic participantii care circula pe vehicule cu doua roti, in vederea reducerii numarului de accidente.
In primele 8 luni ale acestui an, pe arterele rutiere din judetul Vaslui s-au inregistrat 254 de accidente cu victime, care au avut drept consecinte 24 de persoane decedate, 91 ranite grav si 200 ranite usor.
De asemenea, soferii care sunt implicati in accidente rutiere si au o alcoolemie mai mare de 0,25 la mie in aerul expirat vor scoate din buzunar 9.600 de lei.
Statisticile organizatiei Crucea Rosie Romana arata ca 50% dintre toate decesele cauzate de accidente rutiere se produc la doar cateva minute dupa accident, inainte de sosirea ambulantei, in vreme ce 15% dintre decese se produc in primele patru ore dupa accident.
Inca un accident rutier in care a fost implicata o ambulanta a avut loc luni dimineata in Capitala. Autotutilitara s-a rasturnat intr-o intersectie din sectorul 5 al Bucurestiului.
Este efectul faptului ca suntem campionii Europei la accidente rutiere. Pentru fiecare accident, asiguratorii platesc despagubiri de peste 2.000 de euro.
Trotineta electrica nu va mai putea fi folosita fara cunoasterea legislatiei rutiere. ... Pentru a preveni numarul mare de accidente grave comise de utilizatorii acestor vehicule, deputatii au venit si cu alte restrictii.
Presedintele a sustinut, in madatul sau, 12 mesaje in fata Parlamentului, incepand cu cel de la depunerea juramantului si pana la cel de bilant.
Nu numai ca ulterior nu am remarcat eforturi sporite din partea membrilor Guvernului de a raspunde in termenul regulamentar si in mod fundamentat la intrebari si interpelari, dar insusi seful Guvernului, Emil Boc, nu mi-a raspuns la trei interpelari pe care i le-am adresat in zilele de 8.03.2010, 7.04.2010 si 12.04.2010, depasind termenele de raspuns de la 3 pana la 8 saptamani.
Insa intrebarea cheie ramane mai departe cea ridicata in decembrie 2009, la formarea cabinetului: ... Am spus asta si in 20 decembrie 2009, la formarea cabinetului Boc:
In primele 9 luni din 2009, ponderea economiei subterane a fost estimata la 24% din PIB. Munca la negru a reprezentat 12% din PIB, iar evaziunea pe TVA aproximativ 5% din PIB, restul fiind pierderi din sectorul informal.
Compania va deschide in acest an un singur hipermarket, la Drobeta-Turnu Severin, intr-un parc de retail programat initial pentru 2009.
Proiectul bugetului de stat pentru anul 2009 a fost primit la Camera Deputatilor si urmeaza sa fie distribuit tuturor deputatilor pentru studiu individual, presedintele institutiei, Bogdan Olteanu, precizand ca data de 20 decembrie reprezinta termenul limita pentru prezentarea raportului.
Astfel, in 2009 ar putea primi apartamente ANL la Potelu persoane care legal nu ar avea dreptul.Craiovenii evacuati din casele retrocedate fostilor proprietari, peste 500 de familii, nu si-au actualizat dosarele pentru obtinerea unei locuinte, desi criteriile de repartizare a apartamentelor sociale au fost modificate din mai 2008, potrivit Ordonantei de Urgenta nr.
Veniturile Primariei Craiova in 2009 sunt estimate la 519,29 milioane de lei, cu aproape 26 de mili-oane de lei mai mult decat in 2008. ... Sanatatea si protectia mediului sunt doua dintre capitolele pentru care Primaria Craiova aloca mai putini bani in 2009 decat anul trecut.
1637/13. ... 2009, inregistrata la OCPI cu nr. ... 2009. ... 2009, inregistrata la OCPI cu nr. ... 2009, s-a revenit, Prefectura solicitand sa transmitem pana la data de 6.
google-analytics.com